Ciasto z czekoladą ricottą i orzechami/migdałami (bezglutenowe) - Chocolate and ricotta cake with nuts/almonds (gluten free) - Plumcake di ricotta, cioccolato e mandorle o noci (senza glutine)
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/04/plumcake-di-ricotta-cioccolato-e.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesForemka 13/ 22 cm -For a small plum cake mold- Per una teglia di 13/22 cmPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti120 g skrobi kukurydzianej/ 4.2 oz corn starch/ 120 g di maizena(opcjonalnie 1 łyżka mąki pszennej/ optionally 1 tbs white flour/ 1 cucchiaio di farina 00)120 cukru/ 4.2...
Najnowsze przepisy
Dieta na rzeźbę to nie tylko chwilowy trend, ale kluczowy... ⇖ 3
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 15
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 18
28.11.2025 Magda Chrupiące ziemniaki po meksykańsku to... ⇖ 11
Czasami każdy z nas potrzebuje sobie osłodzić odrobinę... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2159
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1154
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 996
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 918
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 896
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 672









































