Ciasto z czekoladą ricottą i orzechami/migdałami (bezglutenowe) - Chocolate and ricotta cake with nuts/almonds (gluten free) - Plumcake di ricotta, cioccolato e mandorle o noci (senza glutine)
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/04/plumcake-di-ricotta-cioccolato-e.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesForemka 13/ 22 cm -For a small plum cake mold- Per una teglia di 13/22 cmPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti120 g skrobi kukurydzianej/ 4.2 oz corn starch/ 120 g di maizena(opcjonalnie 1 łyżka mąki pszennej/ optionally 1 tbs white flour/ 1 cucchiaio di farina 00)120 cukru/ 4.2...
Najnowsze przepisy
Szukasz nowych inspiracji na Święta? Mam dla Ciebie moje... ⇖ 1
Wracamy z naszymi propozycjami na owsianki, a skoro jest... ⇖ 1
Sprawdzony przepis na ciasto, który wykorzystuje od wielu... ⇖ 8
Kutia wigilijna z pszenicy, maku i miodu – słodkie,... ⇖ 9
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1914
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1314
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 764
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 710
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 624
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 622
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 587
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 508
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 497









































