Ciasto z czekoladą ricottą i orzechami/migdałami (bezglutenowe) - Chocolate and ricotta cake with nuts/almonds (gluten free) - Plumcake di ricotta, cioccolato e mandorle o noci (senza glutine)

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesForemka 13/ 22 cm -For a small plum cake mold- Per una teglia di 13/22 cmPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti120 g skrobi kukurydzianej/ 4.2 oz corn starch/ 120 g di maizena(opcjonalnie 1 łyżka mąki pszennej/ optionally 1 tbs white flour/ 1 cucchiaio di farina 00)120 cukru/ 4.2...
Najnowsze przepisy
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 11
Koktajl Oczyszczający z Buraka, Imbiru i Limonki ze... ⇖ 13
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 28
Witam wszystkich serdecznie .No cóż nie wiem czy lubicie... ⇖ 19
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 18
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 29
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 811
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 344
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 300
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 240
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 229