Ciasto z czekoladą ricottą i orzechami/migdałami (bezglutenowe) - Chocolate and ricotta cake with nuts/almonds (gluten free) - Plumcake di ricotta, cioccolato e mandorle o noci (senza glutine)
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/04/plumcake-di-ricotta-cioccolato-e.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesForemka 13/ 22 cm -For a small plum cake mold- Per una teglia di 13/22 cmPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti120 g skrobi kukurydzianej/ 4.2 oz corn starch/ 120 g di maizena(opcjonalnie 1 łyżka mąki pszennej/ optionally 1 tbs white flour/ 1 cucchiaio di farina 00)120 cukru/ 4.2...
Najnowsze przepisy
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 4
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 6
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 15
Ten piernik to prosty, sprawdzony i niezawodny przepis na... ⇖ 20
Jesienne listki z dynią - ciasteczka Pod koniec jesieni... ⇖ 15
Przyznam, że w tym roku bardzo czekam na święta i kilka... ⇖ 19
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 51
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 50
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 45
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 39
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 35
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 33
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 32
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 31









































