Ciasto z czekoladą ricottą i orzechami/migdałami (bezglutenowe) - Chocolate and ricotta cake with nuts/almonds (gluten free) - Plumcake di ricotta, cioccolato e mandorle o noci (senza glutine)
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/04/plumcake-di-ricotta-cioccolato-e.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesForemka 13/ 22 cm -For a small plum cake mold- Per una teglia di 13/22 cmPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti120 g skrobi kukurydzianej/ 4.2 oz corn starch/ 120 g di maizena(opcjonalnie 1 łyżka mąki pszennej/ optionally 1 tbs white flour/ 1 cucchiaio di farina 00)120 cukru/ 4.2...
Najnowsze przepisy
Delikatna, puszysta i pełna smaku focaccia z dodatkiem... ⇖ 6
Kentucky Gold – prosty domowy sos, który pasuje do wielu... ⇖ 13
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 17
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 21
To bardzo prosty przepis na pyszne ciasto bez dodatku cukru... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3779
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2341
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1679
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 940
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 915
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 852
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 805









































