Ciasto z rabarbarem i bezą

Ciasto z rabarbarem i bezą to deser, który zachwyca zarówno wyglądem, jak i smakiem. Delikatny, kruchy spód o maślanym aromacie łączy się tu z soczystym, lekko kwaśnym nadzieniem rabarbarowym i słodką, puszystą bezą. To idealne połączenie tekstur i smaków – kruchego ciasta, miękkiego owocu i lekkiej, lekko chrupiącej bezy. W sezonie na świeży rabarbar, warto wypróbować ten przepis – sprawdzi się zarówno na rodzinny obiad, do kawy, jak i podczas wyjątkowych okazji....
Najnowsze przepisy
Wybór odpowiedniej patelni na indukcję to decyzja, która... ⇖ 8
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 8
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 17
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 15
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 14
Prosta pyszna sałatka, która najlepiej smakuje w sezonie... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Clafoutis to lekki deser, który zachwyca elegancją i... ⇖ 31
Ciasto z truskawkami i galaretką to lekki, kremowy deser... ⇖ 30
Tarta z truskawkami i wanilią to esencja lata zamknięta w... ⇖ 23
Ciasto z truskawkami i białą czekoladą to wilgotny,... ⇖ 21
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1433
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 624
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 535
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 499
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 447
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 444
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 437
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 409