Ciecierzyca z burakiem szpinakowym i toskańskim jarmużem - Chickpeas, Mangold and Tuscan Kale Salad - Insalata di ceci con bietole e cavolo nero
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/02/ciecierzyca-z-burakiem-szpinakowym-i.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolish/English/ItalianoSkładniki dla 4 osób/ Ingredients (serves 4)/ Ingredienti per 4 persone:150 g gotowanej ciecierzycy/ 5 oz cooked chickpeas/ 150 g di fagioli ceci lessati1 toskańska kapust (jarmuż)/ 1 Tuscan kale/ 1 cavolo nero1 burak szpinakowy/ 1 mangold/ 1 bietola(opcjonalnie kawalek kiełbaski)/ a piece of sausage...
Najnowsze przepisy
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 11
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 11
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 451
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 441
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 338
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 335
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 296
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 226
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 197
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 171
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 168
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 159









































