Ciecierzyca z burakiem szpinakowym i toskańskim jarmużem - Chickpeas, Mangold and Tuscan Kale Salad - Insalata di ceci con bietole e cavolo nero
		Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/02/ciecierzyca-z-burakiem-szpinakowym-i.html
		#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolish/English/ItalianoSkładniki dla 4 osób/ Ingredients (serves 4)/ Ingredienti per 4 persone:150 g gotowanej ciecierzycy/ 5 oz cooked chickpeas/ 150 g di fagioli ceci lessati1 toskańska kapust (jarmuż)/ 1 Tuscan kale/ 1 cavolo nero1 burak szpinakowy/ 1 mangold/ 1 bietola(opcjonalnie kawalek kiełbaski)/ a piece of sausage...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 5
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 13
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 11
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 9
Rolada biszkoptowa z jabłkami to jedno z tych ciast,... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 65
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 58
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 47









































