Ciecierzyca z burakiem szpinakowym i toskańskim jarmużem - Chickpeas, Mangold and Tuscan Kale Salad - Insalata di ceci con bietole e cavolo nero
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/02/ciecierzyca-z-burakiem-szpinakowym-i.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolish/English/ItalianoSkładniki dla 4 osób/ Ingredients (serves 4)/ Ingredienti per 4 persone:150 g gotowanej ciecierzycy/ 5 oz cooked chickpeas/ 150 g di fagioli ceci lessati1 toskańska kapust (jarmuż)/ 1 Tuscan kale/ 1 cavolo nero1 burak szpinakowy/ 1 mangold/ 1 bietola(opcjonalnie kawalek kiełbaski)/ a piece of sausage...
Najnowsze przepisy
Kruche i aromatyczne pierogi pieczone z kapustą i grzybami... ⇖ 14
„Wiesz, co zabija dobre śniadanie? Rutyna. Kiedy rano... ⇖ 20
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 17
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 27
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 123
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 23
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 23
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2064
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1130
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 962
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 880
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 854
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 565









































