Cielęcina duszona na maśle i cebuli - Stewed Veal Chops With Butter And Onions - Stufato di vitello al burro e cipolle
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2014/05/cielecina-duszona-na-masle-i-cebuli.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti1/2 kg cielęciny bez kości/ 1/2 kg organic veal chops/ 1/2 chilo di vitello1 duża cebula/ 1 big onion/ 1 cipolla grande50 g masła/ 50 g butter/ 50 g di burrowoda do podlania/ water to stew/ acqua per cucinaresól/ salt/ salePolishWykonanie:Umytą...
Najnowsze przepisy
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 7
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 9
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 13
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 54
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 52
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 42
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 37
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 36
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 36
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 33
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 28









































