Co zrobić, aby pączki, faworki, oponki wchłaniały mniej tłuszczu podczas smażenia.

Aby paczki, faworki lub oponki wchlanialy mniej tluszczu podczas smazenia trzeba dodac do ciasta pod koniec wyrabiania go, lyzke spirytusu lub octu. Mozemy takze dodac szczypte kwasku cytrynoweg...
Najnowsze przepisy
Puszysta drożdżówka z makiem, czyli ciasto drożdżowe z... ⇖ 22
Na weekend postanowiłam zrobić bardziej wymyślne ciasto,... ⇖ 27
Manniak z orzechami i jabłkami to propozycja w sam raz na... ⇖ 29
Murzynek na kefirze to jedno z tych ciast, które zawsze... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 71
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 156
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 174
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 178
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 197
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 210
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2177
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 378
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 359
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 356
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 313
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 306
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 303