Crumble rabarbarowe
Źródło: https://niecodziennikpary.pl/crumble-rabarbarowe/
Crumble rabarbarowe jest soczyste, chrupiące, lekko kwaśne i szybko znika ze stołu. Tym wypiekiem powróciłam do czasów dzieciństwa, kiedy to w ogródku Dziadków rósł rabarbar o wielkich zielonych liściach i czerwonych łodygach, które po wyrwaniu zjadałam z cukrem. Przygotowując to crumble, także podjadałam troszkę takiego rabarbaru, ale zdecydowanie lepiej smakował on...
Najnowsze przepisy
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 2
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 8
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 13
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 21
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 16
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Od czasu, gdy pierwszy raz zostałam poczęstowana bezą... ⇖ 283
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 386
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 376
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 485
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 618
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 1170
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 592
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 489
Wakacje to czas, kiedy możemy troszkę więcej pogotować... ⇖ 1230
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 72
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51









































