Crumble rabarbarowe

Crumble rabarbarowe jest soczyste, chrupiące, lekko kwaśne i szybko znika ze stołu. Tym wypiekiem powróciłam do czasów dzieciństwa, kiedy to w ogródku Dziadków rósł rabarbar o wielkich zielonych liściach i czerwonych łodygach, które po wyrwaniu zjadałam z cukrem. Przygotowując to crumble, także podjadałam troszkę takiego rabarbaru, ale zdecydowanie lepiej smakował on...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 20
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Od czasu, gdy pierwszy raz zostałam poczęstowana bezą... ⇖ 266
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 376
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 364
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 461
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 602
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 1099
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 576
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 471
Wakacje to czas, kiedy możemy troszkę więcej pogotować... ⇖ 1215
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 802
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 341
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 297
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 234
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 221