Cukinie z pieczarkowym nadzieniem - Mushroom Stuffed Zucchini - Zucchine ripiene ai funghi champignon
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2020/04/cukinie-z-pieczarkowym-nadzieniem.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:400 g pieczarek/ 14 oz mushrooms/ 400 g di funghi champignonkilka cukini/several zucchini/ alcune zucchine1 duża cebula/ 1 big white or yellow onion/ 1 cipolla grande dorata o bianca1-2 jajka/ 1 -2 eggs/ 1-2 uova3 jajka ugotowane na twardo/ 3 hard boiled eggs/ 3 uova...
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 16
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 24
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 13
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 12
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 60
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 59
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 55
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 46
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 44
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 38
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 37
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 36
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 30









































