Czas na przetwory !
Źródło: https://przychodzibabapl.blogspot.com/2017/08/czas-na-przetwory.html
Robienie domowych przetworów jest teraz „trendy”, widać to w Internecie, na blogach i w kolorowych pisemkach. To dobry trend, chociaż pracochłonny i nie zawsze tańszy od gotowców, ale mieć pod ręką w słoiczku 100% dżemu w dżemie czy ogóreczki i sałatki bez polepszaczy i całej tablicy Mendelejewa … bezcenne !Wirtuozem robienia domowych przetworów nie jestem, ale zawsze...
Najnowsze przepisy
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 4
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 8
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 12
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 14
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Dostałam w prezencie od synka kociołek i szukałam... ⇖ 1953
Nie ma nic lepszego, niż zajrzeć zimą do spiżarni i... ⇖ 849
Domowy keczup? Proszę bardzo!fot. przychodzibabapl1 litr... ⇖ 718
Zaskakujące połączenie pieczarek i surowej marchewki w... ⇖ 996
Klasyczny przegląd lodówki, lekkie, pyszne, zdrowe i bez... ⇖ 1046
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 54
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 49
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 42
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 37
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 35
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 32
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 32
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 28









































