Mamy
230956 przepisów na
584 blogach.
Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 21
Duszona włoska kapusta po wenecku
Dzisiaj chciałabym podzielić się z Wami przepisem na duszoną włoską kapustą po wenecku z Vicenzy. Delikatna, aromatyczna i wyjątkowa w smaku dzięki dodatkowi jabłka, które nadaje kapuście lekkiej słodyczy. Tymianek i wędzony boczek doskonale podkreślają charakter potrawy, tworząc harmonijną kompozycję smaków. Tak przygotowana kapusta jest idealnym dodatkiem do dań mięsnych. Serdecznie polecam! SKŁADNIKI Duszona włoska kapusta po wenecku 1 kg włoskiej kapusty 100 g...
włoskie przepisy pancetta kapusta jabłka boczek włochy od kuchni warzywa przekąski i przystawki obiady kuchnia włoska
Przepisy z bloga
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 35
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 32