Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 10
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 34
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 59
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 23
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 43
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 46
Dżem czereśniowy bez konserwantów
Kolejna odslona czeresni, dzisiaj w postaci dzemu. Robiony tradycyjna metoda, bez chemii. Wymaga wiecej pracy ale jest on zdecydowanie zdrowszy. Skladniki:700 g wydrylowanych czeresni (lub wielokrotnosc)350 g cukru (lub wielokrotnosc) Wykonanie:Umyte i wydrylowane wkladamy do garnka lub wysokiej patelni. Czeresnie zasypujemy cukrem na okolo 1 godzine, az zaczna puszczac sok. Po tym czasie podgrze...
Przepisy z bloga
Witajcie po dłuższej przerwie. Jakoś nie mam ostatnio... ⇖ 633
Sezon na rabarbar w pełni. Zastanawiałam się co z niego... ⇖ 923
Witajcie po przerwie. W tym roku obrodzily brzoskwinie... ⇖ 683
Zapewne wszyscy znacie ten ser. Niektorzy pamietaja go z... ⇖ 765
Upaly troche odpuscily, ale tylko na kilka dni. Przy... ⇖ 763
Kolejna odslona szparagow. Dzisiaj w formie zupy. Dodatkowo... ⇖ 744
Od kilku lat mlode cukinie dostepne sa w sklepach caly rok.... ⇖ 764
Jeszcze do niedawna mialam opory z kupowaniem krolika... ⇖ 834
Dzisiaj przedstawiam totalna bombe witaminowa w formie... ⇖ 699
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3892
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3498
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1429
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 927
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 812
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 789