Żeberka pomidorowo-miodowe z warzywami
Źródło: http://www.szczyptachili.pl/zeberka-pomidorowo-miodowe-z-warzywami/
Soczyste żeberka o ciekawym smaku pomidorów z ziołami i lekkiej słodyczy miodu. Pieczone z dodatkiem warzyw wytworzyły pyszny sos. Żeberka świetnie smakują podane z ziemniakami, kaszą czy ryżem. Składniki: 2 kg. żeberek w pasku 4 łyżki przecieru pomidorowego 4 łyżki miodu 1 łyżeczka słodkiej papryki mielonej 1 łyżeczka słodkiej papryki mielonej 1 łyżeczka mieszanki suszonych […]
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 13
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 21
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 25
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 29
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Domowe, pachnące bułki, wypełnione kurczakiem z leśnymi... ⇖ 673
Soczyste , bardzo chrupiące polędwiczki z kurczaka... ⇖ 722
Smażony brązowy ryż, maślany, pikantny, idealny jako... ⇖ 655
Miła odmiana tradycyjnego kotleta drobiowego. Roladki... ⇖ 671
Domowy, aromatyczny chleb pachnący ziołami , z dodatkiem... ⇖ 686
Pizza dla miłośników mocno serowych smaków. Wyrazista a... ⇖ 796
Kruchy, delikatny schab pieczony w warzywach i świeżych,... ⇖ 919
Sezonowa, bardzo szybka w przygotowaniu, kwaśna zupa ze... ⇖ 877
Domowe drożdżówki z budyniem i owocami, soczystymi,... ⇖ 698
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3122
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2176
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1517
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 726
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 663









































