Żeberka
Źródło: http://amu-am.blogspot.com/2011/11/zeberka.html
Marynowanie to koniecznosc, nadaje miesu miekkosci, nasacza je aromatem, ktory laczac sie z wloknami powoduje, ze potrawa staje sie niepowtarzalna w smaku. Podsmazenie "zamyka mieso" i cala wilgoc utr...
Najnowsze przepisy
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 0
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 5
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 6
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 15
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Jesienna aura sprzyja checi poprawienia sobie nastroju -... ⇖ 671
Pierogi na szpinakowo :) Ładnie wygladaja, super smakuja -... ⇖ 620
Korzystajac z piatkowej aury - idealny przepis na wieczor z... ⇖ 795
Ile razy zdarzylo sie Wam wstac z bolem glowy? Wiadomo,... ⇖ 682
Cieple dni powrocily, czas przypomniec sobie wiosne! :)To... ⇖ 591
To juz ostatnie chwile, gdy w sklepach mozna jeszcze dostac... ⇖ 634
Szpinak gosci w mojej kuchni dosc czesto - jak przystalo na... ⇖ 751
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 69
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 69
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 62
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 50








































