Eklery z kremem budyniowym
Źródło: http://rozowapatera.blogspot.com/2020/03/eklery-z-kremem-budyniowym.html
Chyba każdy zna ten smak. Delikatne ciasto parzone, a do tego pyszny krem budyniowy. Nie muszę Was przekonywać, że to połączenie wręcz idealne, prawda? Takie cuda możemy wyczarować nie posiadając w domu żadnych wyszukanych składników. No dobra, może poza serkiem mascarpone, który dodałam, ale stał on się na tyle dostępny i popularny, że znajdziecie go nawet w osiedlowym...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 9
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 32
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 22
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Kolejne banany uratowane ! Nie żebyśmy ich nie jedli, po... ⇖ 1018
Czasami człowieka dopada faza i nie ma na to mocnych. Tak... ⇖ 999
Chyba każdy zna ten smak. Delikatne ciasto parzone, a do... ⇖ 1064
Piernikowych wariacji nigdy dość! Wolicie piernik... ⇖ 1242
Dziś mikołaj! Aż trudno uwierzyć, że już 6 grudnia.... ⇖ 1046
Kto z nas nie pamieta starej, poczciwej rolady :) Toz to... ⇖ 1099
Ciekawa alternatywa dla klasycznego chlebka bananowego. I... ⇖ 954
Od dluzszego czasu jesien rozpieszcza nas cieplem i piekna... ⇖ 1155
No bo to juz chyba ten czas nie? Na mandarynki i inne... ⇖ 2707
Oj jak mi sie chcialo czegos czekoladowego. I nie mowie... ⇖ 1190
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1896
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1301
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































