Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 8
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 11
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 40
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 36
ekspresowe faworki z ciasta francuskiego
[Głosów:0 Średnia:0/5] składniki:1 arkusz ciasta francuskiegocukier pudertłuszcz do głębokiego smażenia wykonanie:Ciasto francuskie rozwijamy. Przecinamy wzdłuż na dwa równe płaty a następie tniemy na wąskie prostokąciki. W środku każdego robimy nacięcie a następnie przeplatamy. Smażymy partiami na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Usmażone odsączamy na ręcznikach...
Przepisy z bloga
składniki na ciasto na rurki:500 g mąki250 g masła,... ⇖ 1457
składniki:120 g świeżego szpinaku125 ml oleju3 jajka150... ⇖ 127
składniki na ciasto kruche:200 g mąki80 g cukru pudru70 g... ⇖ 52
składniki na spód sernika:160 g herbatników60 g masła... ⇖ 46