Najnowsze przepisy
Niskokaloryczne owoce to nie tylko smaczna, ale i zdrowa... ⇖ 7
Malibu Mojito (tylko dla osób pełnoletnich) Malibu... ⇖ 8
Przekąski to nieodłączny element codziennego życia, a... ⇖ 20
Czerwona porzeczka, choć często niedoceniana, skrywa w... ⇖ 21
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego... ⇖ 24
ekspresowe francuskie ślimaczki z masą makową

składniki:1 opakowanie ciasta francuskiegook. 300 g masy makowejopcjonalnie:lukier wykonanie:Ciasto francuskie rozwijamy. Rozsmarowujemy na nim masę makową i luźno zwijamy w roladę. Następnie tniemy na ok. 2 cm kawałki. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczeni. Pieczemy w ok. 190 st.C na rumiano, przez ok. 20 min. Upieczone i wystudzone ciastka polewamy lukrem. Lukier robię na […]
Przepisy z bloga
składniki na biszkopt:70 g mąki25 g kakao4 jajka (białka... ⇖ 66
składniki na ciasto:100 g szpinaku, świeżego3 jajka120 g... ⇖ 79
składniki na ciasto szpinakowe:260 g mąki130 g szpinaku,... ⇖ 1215
składniki:150 g drobnego makaronu1 puszka ananasa1 puszka... ⇖ 157
składniki na skorupki do orzeszków:450 g mąki70 g cukru... ⇖ 167
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 680
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 534
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 480
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 298
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 291
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 258
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 240
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 233
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 232