Eskalopki cielęce duszone w cebuli - Veal scaloppine with onions - Scaloppine alle cipolle
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/10/eskalopki-duszone-w-cebuli-veal.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti6 plastrów cielęciny/ 6 organic veal slices/ 6 fette fine di vitello1 duża cebula/ 1 big onion/ 1 cipolla grande40 g masła/ 1.5 oz butter/ 40 g di burrowoda do podlania/ water to stew/ acqua per cucinaresól/ salt/ salePolish/English/ItalianWykonanie/ Directions/ Come...
Najnowsze przepisy
W okresie bożonarodzeniowym a w zasadzie od pierwszych dni... ⇖ 1
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 4
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 15
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 19
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 11
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1170
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 629
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 548
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 526
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 473
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 428
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 427
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 413
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 310









































