Faszerowane muszle conchiglioni w sosie serowym

Muszle conchiglioni faszerowane brokułem z boczkiem i zapieczone w sosie z sera pleśniowego, to jeden z tych pomysłów, które powstały podczas przeglądu zawartości szafek kuchennych. Tym razem wyjęliśmy makaron i połączyliśmy go z pozostałymi składnikami tworząc pyszne, słone danie na ciepło. Podczas gotowania muszelek uważaliśmy, aby woda nie wrzała, dzięki czemu prawie...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 12
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Od czasu, gdy pierwszy raz zostałam poczęstowana bezą... ⇖ 266
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 377
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 364
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 461
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 602
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 1106
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 576
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 474
Wakacje to czas, kiedy możemy troszkę więcej pogotować... ⇖ 1216
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 353
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 270
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259