Filet z kurczaka pod warzywną pierzynką
Źródło: http://tradycyjnakuchnia.blogspot.com/2018/03/filet-z-kurczaka-pod-warzywna-pierzynka.html
Moj kolejny eksperyment w kuchni, kurczaczek jest niesamowicie smaczny. Jeszcze bardziej smakuje w polaczeniu z frytkami i surowka z czerwonych buraczkow.Skladniki:Filet z kurczaka pojedynczy 1 szt.Pi...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 3
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 18
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 25
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 28
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Wciąż mamy lato. Wysokie temperatury nie odpuszczają. W... ⇖ 564
Zmorom większości osób, które się odchudzają, jest na... ⇖ 674
Owoce Goji coraz częściej pojawiają się w polskiej... ⇖ 818
Tunczyk to ryba bogata w witaminy i kwasy omega-3, ktora... ⇖ 1920
Pytanie, ktore czesto zadaja nowi rodzice, dotyczy w duzej... ⇖ 1020
Do Wielkanocy pozostalo juz niewiele czasu, dlatego... ⇖ 990
Quesadilla to swietna potrawa na szybko, ktora wpisze sie w... ⇖ 986
Kluski lane to moj ulubiony dodatek do zup. Dzisiejsza... ⇖ 937
Placuszki owsiane naleza do mojego TOP sniadaniowego bez... ⇖ 913
Tradycyjny przepis na proste, pyszne ciasto. Zawsze... ⇖ 3086
To bardzo prosty przepis na tradycyjna golonke, ktora... ⇖ 1659
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3106
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2168
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1512
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 768
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 725
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 711
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 693
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































