Flaki po rzymsku. Zupełnie inne niż te, które jedliśmy do tej pory. PRZEPIS

Kiedyś myśleliśmy, że flaki, gęsta zupa, której głównym składnikiem są krowie żołądki, to wyłącznie specjalność kuchni polskiej. Nic bardzie mylnego. Flakami zajadają się tę na południu Europy. W Rzymie to prawdziwy przysmak. Robi się je zupełnie inaczej niż u nas, ale, zapewniamy, też są wyborne. Przepis na flaki po rzymsku Składniki: 500 gramów oczyszczonych i...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 14
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 9
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 22
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 23
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 364
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 360
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3775
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 417
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 641
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 806
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 342
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 297
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 236
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 227