Najnowsze przepisy
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, dlatego dzisiaj... ⇖ 15
Idealnie byłoby, gdyby danie było z makaronem lolli, ale... ⇖ 11
Zapraszam cię dzisiaj na pyszny obiadek, taki który... ⇖ 18
Siekane kotlety z kurczaka – prosty i pyszny przepis na... ⇖ 19
Pyszne ciasto Orzechowa Fantazja z Porzeczką – lekkie i... ⇖ 30
Witam Kochani. Polecam prosty sposób na małe co nieco do... ⇖ 16
Florenckie rozmarynowe bułeczki wielkanocne - Florentine Easter Rosemary Buns - Pan di ramerino (il dolce tipico di Firenze per il Giovedì Santo)

#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/IngredientiZaczyn/ Starter/ La biga200 g mąki/ 7 oz all purpose white flour/ 200 g di farina forte100 g letniej wody/ 3.5 oz lukewarm water/ 100 g di acqua tiepida2 g drożdży/ 0.07 oz yeast/ 2 g di lievito di birraCiasto/ Dough/ L impasto300 g zaczynu/ 10.5 oz starter/ 300 g di...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 250
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 70
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 61
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 55
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 54
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 51
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 50
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 49
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 49