Najnowsze przepisy
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 7
Na blogu był już przepis na ciasteczka z samego masła... ⇖ 10
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 35
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 43
Florenckie rozmarynowe bułeczki wielkanocne - Florentine Easter Rosemary Buns - Pan di ramerino (il dolce tipico di Firenze per il Giovedì Santo)
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/IngredientiZaczyn/ Starter/ La biga200 g mąki/ 7 oz all purpose white flour/ 200 g di farina forte100 g letniej wody/ 3.5 oz lukewarm water/ 100 g di acqua tiepida2 g drożdży/ 0.07 oz yeast/ 2 g di lievito di birraCiasto/ Dough/ L impasto300 g zaczynu/ 10.5 oz starter/ 300 g di...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3448
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3317
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 757
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 743
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 727
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 665