Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 91
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 22
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 17
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 22
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 34
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 26
Frittata (omlet) z pęczakiem - Frittata (omelette) with pearl barley - Frittata di orzo perlato

#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti(dla 2 osób, serves 2, per 2 persone)4 jajka/ 4 eggs/ 4 uovaok. 100 g pęczaku/ 100 g pearl barley/ 100 g di orzo perlato1 mała cebulka/ 1 small onion/ 1 piccola cipolla2 łyżki mleka/ 2 tbs milk/ 2 cucchiai di latte2 łyżki masła/ 2 tbs butter/ 2 cucchiai di burro2 łyżki...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 751
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417