Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 4
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 4
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 5
W sytuacji zagrożenia życia lub zdrowia niezwykle ważna... ⇖ 9
Fit TIRAMISU i kulinarne show w domowej kuchni Dziś biorę... ⇖ 16
Gnocchi z sosem pomidorowym

Pyszne włoskie kluseczki gnocchi w sosie pomidorowym z mozzarellą. Doskonały obiad bezmięsny.Składniki:400 g gnocchi,700 ml passaty pomidorowej,3 ząbki czosnku,2 łyżeczki oregano,sól i pieprz do smaku,1 kulka mozzarelli,2 łyżki oliwy,parmezan,bazylia,Sposób przygotowania:Wodę nastawić w garnku na makaron. Na wrzątek wrzucić gnocchi i gotować w osolonej wodzie przez 15 minut aż makaron będzie miękki. W osobnym garnku podsmażyć na oliwie pokrojony czosnek. Następnie dodać...
Przepisy z bloga
Idealna przystawka na Wielkanocny stół. Ciasto szpinakowe... ⇖ 258
Na straganach ostatnio pojawiła się czarna. rzepa, a... ⇖ 111
Smaczna sałatka w niecodziennym wydaniu na szybką kolacje... ⇖ 123
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1750
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 882
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459