Gnocchi zapiekane ze szpinakiem, wędzonym łososiem i beszamelem (Gratin di gnocchi con spinaci e salmone affumicato)

Jeżeli pozostały Wam kopytka lub gnocchi z obiadu, możecie wykorzystaćje do przygotowania dzisiejszej zapiekanki. Ugotowane kluseczki z kremowym sosem beszamelowym z dodatkiem szpinaku i wędzonegołososia po upieczeniu stają się wyśmienitą zapiekanką, która powinna zachwycićniejednego smakosza.Polecam Wam równieżmój wcześniejszy przepis na...
Najnowsze przepisy
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 8
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 11
Przepis na pomidorowy ryż zapiekany z tofu. To propozycja... ⇖ 10
13.10.2025 Magda Krupnik to jedna z tych zup, które od... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jesień pachnie śliwkami, cynamonem i świeżo upieczonym... ⇖ 47
Pulpeciki z drobiu to jedno z tych dań, które zawsze się... ⇖ 43
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 59
Dorsz to jedna z tych ryb, które doskonale wpisują się w... ⇖ 49
Wielkanoc to idealna okazja, by wprowadzić do menu coś... ⇖ 169
Wielkanoc to czas pełen aromatów, rodzinnych spotkań... ⇖ 157
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 756
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 289
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 242
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 179
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 172