Mamy 167474 przepisów na 551 blogach.

Wyświetlono: 88 razy

Gnocchi ze szparagami i tymiankiem

Gnocchi ze szparagami i tymiankiem

Gnocchi to rodzaj wloskich klusek. W zaleznosci od rodzaju baza moga byc ziemniaki lub warzywne puree (dynia, burak, brokul). Smakiem i wygladem przypominaja polskie kopytka, choc sa bardziej miekkie iCzytaj wiecejGnocchi ze szparagami i tymiankiem

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Twarde i chrupiące ogórki kiszone

Twarde i chrupiące ogórki kiszone

Przepis babci na twarde i chrupiace ogorki kiszone, ktore zawsze sie u... ⇖ 640

Pieczona piers z indyka

Pieczona piers z indyka

SkladnikiU mnie 2 kg piersi z indyka 1 kg piers z indyka 1 lyzeczka ... ⇖ 3

Dyniowy stworek - konkurs...

Dyniowy stworek - konkurs...

W zeszlym roku pokazywalam Wam TUTAJ prace konkursowe z dyni u syna ... ⇖ 3

Sernik z brzoskwiniami

Sernik z brzoskwiniami

Zapraszam na pyszny serniczek pieczony z brzoskwiniami. Sernik wyszedl... ⇖ 12

Pieczona karkowka w sosie...

Pieczona karkowka w sosie...

Zapraszam na smaczna karkowke. Sos przygotowalam z pieczonych cebul i ... ⇖ 11

Placuszki z serem o smaku...

Placuszki z serem o smaku...

Zostal mi ser, ktorego nikt nie chcial juz jesc, wiec wymyslilam z nie... ⇖ 6

kruchy jablecznik z maki ...

kruchy jablecznik z maki ...

forme o srednicy 26 cmSkladniki2 szklanki maki orkiszowej, u mnie pel... ⇖ 13

Pasztet z cukinii i kaszy...

Pasztet z cukinii i kaszy...

Uwielbiam takie dania. Proste, wbrew pozorom, bardzo szybkie w przygot... ⇖ 15

Jeczmienne kulki z buraki...

Jeczmienne kulki z buraki...

Jeczmienne kulki z burakiem i feta to moje odkrycie tej jesieni. Dlacz... ⇖ 6

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM