Gołąbki pekińskie.
Źródło: https://latosiowydom.pl/golabkipekinskie-2/
Dziś pokażę Wam delikatniejszą odsłonę klasycznych gołąbków. A dlaczego? Otóż zmienimy kapustę! Co nam trzeba? 1 duża kapusta pekińska 300ml koncentratu pomidorowego 600g mięsa mielonego- z szynki 150g ryżu 2 jajka 4 łyżki bułki tartej sól i pieprz garść suszonych grzybków 0,5l wody Robimy! Ryż gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Lekko studzimy....
Najnowsze przepisy
Zdarza Ci się zauważyć, że po lecie skóra wygląda na... ⇖ 10
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 11
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 100
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Czasami myślisz i myślisz, co tu podać na stół na... ⇖ 16
Dziś zapraszam Was na pyszną sałatkę. Do tego kolorową... ⇖ 117
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2137
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1149
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 995
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 902
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 886
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 656









































