Guma guar. Dlaczego jest stosowana żywieniu?
Źródło: https://pychamniam.pl/guma-guar-dlaczego-jest-stosowana-zywieniu/
Guma guar to drobny, biały proszek otrzymywany z nasion guar, która należy do roślin strączkowych i występuje głównie w Indiach i Pakistanie. Artykuł Guma guar. Dlaczego jest stosowana żywieniu? pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 14
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 8
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 14
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 10
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 127
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 522
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 462
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 461
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 479
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 879
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 942
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 270
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 127
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 51
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 39
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 36
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 31
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27








































