Najnowsze przepisy
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 12
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 14
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 33
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 36
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 31
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 75
JAK PRZYGOTOWAĆ RODZYNKI DO ZSERNIKA?
Żeby rodzynki nie opadły na dno sernika należy rodzynki w miseczce zalać wrzątkiem. namoczyć je ok 2 - 4 minuty. Następnie wylewamy wodę i obtaczamy w mące. Dzięki temu rodzynki nie opadną na dno.
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 178
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 169
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 259
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 211
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 269