Jak rozdzielić pozlepiane ze sobą bakalie np. rodzynki, daktyle, figi itp.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2015/04/jak-rozdzielic-pozlepiane-ze-soba.html
Aby latwo mozna bylo rozdzielic pozlepiane ze soba bakalie ( rodzynki, daktyle, figi itp. ), ktore chcemy dodac do naszych ciast, wystarczy wlozyc je na kilka minut do lekko nagrzanego piekarnik...
Najnowsze przepisy
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 12
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 122
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 219
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 231
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 237
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 248
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 596
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 517
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 392
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































