Jak rozdzielić pozlepiane ze sobą bakalie np. rodzynki, daktyle, figi itp.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2015/04/jak-rozdzielic-pozlepiane-ze-soba.html
Aby latwo mozna bylo rozdzielic pozlepiane ze soba bakalie ( rodzynki, daktyle, figi itp. ), ktore chcemy dodac do naszych ciast, wystarczy wlozyc je na kilka minut do lekko nagrzanego piekarnik...
Najnowsze przepisy
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 6
Kruchutkie rogaliki orzechowe - ciasteczka idealne na Boże... ⇖ 9
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 12
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 11
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 115
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 215
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 229
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 236
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 246
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 363
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 273
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 226
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 215
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 177
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 159
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 75
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71









































