Najnowsze przepisy
Ten przepis na zawijany chleb z przecierem pomidorowym i... ⇖ 5
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami... ⇖ 6
Dorsz w sosie koperkowym to idealny pomysł na danie,... ⇖ 14
JAK ZMIEKCZYĆ RODZYNKI?
Jeżeli rodzynki są twarde i wyschnięte namocz je w soku z cytryny, wodzie lub rumie. Jeżeli chcesz aby rodzynki nadały aromatu twojemu ciastu przygotuj napar z herbaty owocowej. Krótko przed wsypaniem rodzynek do ciasta namocz je we wcześniej przygotowanym, schłodzonym naparze.
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 181
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 172
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 265
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 216
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 274