Najnowsze przepisy
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 10
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 8
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 15
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 137
JAKI WYBRAĆ MIÓD DO PIERNIKA?
Obowiązkowym składnikiem ciasta piernikowego jest miód. Do wypieku dobrze sprawdzi się miód lipowy, akacjowy lub wielokwiatowe, które są łagodne w smaku i mają przyjemny zapach. Alternatywą są miody sztuczne, ale ciasteczka z ich dodatkiem wykorzystajmy raczej do ozdabiania choinki. Nie poleca się dodawania do piernika miodu spadziowego, który jest tak intensywny, że wypiekom może...
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 181
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 172
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 264
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 215
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 274