Najnowsze przepisy
Witam Kochani. Polecam prosty sposób na małe co nieco do... ⇖ 1
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 1
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 1
Przepis na lekki i puszysty biszkopt z kremem z mleka w... ⇖ 5
Składniki: papryka czerwona 3 kg, cukinia 4 sztuki... ⇖ 14
Szybka, zdrowa i pełnowartościowa sałatka ziemniaczana z... ⇖ 23
JAKIE BAKALIE DO MAKU?

O ostatecznym smaku makowca decydują bakalie, które dodaje się do masy – konieczne są siekane orzechy włoskie, laskowe, kandyzowana skórka pomarańczowa, rodzynki wymoczone w rumie. Można też dodać migdały czy pokrojone figi.
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 390
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 373
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 569
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 432
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 489
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 231
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 59
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 55
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 48
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 48
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 43
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 43
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 42