Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Sernika Mamy Przepis Historia sernika w... ⇖ 18
Wprowadzenie do Ciasto Hucułka przepis Ciasto Hucułka to... ⇖ 18
Wprowadzenie do Kolacji z Hello Kitty Co to jest Kolacja z... ⇖ 15
Wprowadzenie do Chleba z Vermontu Historia Chleba z... ⇖ 12
Wprowadzenie do zupy dyniowej Dlaczego warto przygotować... ⇖ 12
Wprowadzenie do Krokiety na Wigilię przepis Krokiety na... ⇖ 12
Bigos z młodej kapusty i kapusty kiszonej to zdecydowanie... ⇖ 15
Kapusta po góralsku

Oto przepis na najlepsząkapustę po góralsku– sycącą, aromatyczną potrawę z kapusty kiszonej, boczku i kiełbasy, idealną jako dodatek do obiadu.SKŁADNIKI:1 kg kapusty kiszonej200 g boczku wędzonego1 duża cebula1 łyżkaoleju1 łyżeczka majerankusól i pieprz do smakZasmażka:ok. 70 g masła1 duża łyżka mąkiWYKONANIE:Kapustę kiszonąodcisnąć z nadmiaru soku (ale nie wylewać, przyda się do smaku), drobno posiekać i przełożyć do garnka. Zalać wodą tak, by była lekko...
Przepisy z bloga
Jedna z moich ulubionych sałatek Wielkanocnych. Szybka i... ⇖ 396
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i... ⇖ 114
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe... ⇖ 1940
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3506
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1881
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1311
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1288
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1249
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 1004
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 823
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 785
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 675
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 666