Kapusta po góralsku

Oto przepis na najlepsząkapustę po góralsku– sycącą, aromatyczną potrawę z kapusty kiszonej, boczku i kiełbasy, idealną jako dodatek do obiadu.SKŁADNIKI:1 kg kapusty kiszonej200 g boczku wędzonego1 duża cebula1 łyżkaoleju1 łyżeczka majerankusól i pieprz do smakZasmażka:ok. 70 g masła1 duża łyżka mąkiWYKONANIE:Kapustę kiszonąodcisnąć z nadmiaru soku (ale nie wylewać, przyda się do smaku), drobno posiekać i przełożyć do garnka. Zalać wodą tak, by była lekko...
Najnowsze przepisy
Ciasto z malinami, kremem i chrupiącą bezą – najlepszy... ⇖ 7
Do takiego bajgla można napakować na co tak naprawdę... ⇖ 11
Cześć kochani! Rok szkolny rozpoczęty, ale u nas to... ⇖ 12
Najlepsza Cukinia Faszerowana – Przepis, Który Musisz... ⇖ 22
Szybki obiad w 10 minut? Jasne - nie ma problemu! Noodles 5... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Dziś przygotowałam dla Was kolejny prosty pomysł na... ⇖ 71
To zdecydowanie moja ulubiona sałatka z tortellini. Jest... ⇖ 184
Jedna z moich ulubionych sałatek Wielkanocnych. Szybka i... ⇖ 740
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i... ⇖ 189
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 182
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 107
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 65
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 62
Wilgotne, mięciutkie i bardzo smaczne ciasto ze śliwkami,... ⇖ 52