Najnowsze przepisy
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 10
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 18
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 20
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 22
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 46
Przepis na lekki i orzeźwiający deser z kiwi, który nie... ⇖ 23
Kapusta po góralsku

Oto przepis na najlepsząkapustę po góralsku– sycącą, aromatyczną potrawę z kapusty kiszonej, boczku i kiełbasy, idealną jako dodatek do obiadu.SKŁADNIKI:1 kg kapusty kiszonej200 g boczku wędzonego1 duża cebula1 łyżkaoleju1 łyżeczka majerankusól i pieprz do smakZasmażka:ok. 70 g masła1 duża łyżka mąkiWYKONANIE:Kapustę kiszonąodcisnąć z nadmiaru soku (ale nie wylewać, przyda się do smaku), drobno posiekać i przełożyć do garnka. Zalać wodą tak, by była lekko...
Przepisy z bloga
Dziś przygotowałam dla Was kolejny prosty pomysł na... ⇖ 47
To zdecydowanie moja ulubiona sałatka z tortellini. Jest... ⇖ 144
Jedna z moich ulubionych sałatek Wielkanocnych. Szybka i... ⇖ 577
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i... ⇖ 165
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 668
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 468
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 339
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 302
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 187
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 122