Najnowsze przepisy
Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami i dziś mam... ⇖ 17
Wielokrotnie to powtarzała i wciąż jest to niezmienne.... ⇖ 7
Aromatyczny i soczysty kurczak podany na wszystkim znanej... ⇖ 26
Z cyklu obiad na szybko. Zapiekanka na cieście francuskim... ⇖ 18
Karczek lub szynka dojrzewające
Dojrzewamy … To znaczy dojrzewamy karczek lub szynkę, bo jakoś przejadły nam się wędzonki. Zaletą takiego mięsa jest to, że bardzo długo można je przechowywać, wadą – długi czas oczekiwania na efekt, bo mięso powinno dojrzewać co najmniej miesiąc. Ale naprawdę warto czekać!Dobrze jest zaopatrzyć się w krajalnicę, bo takie mięso musi być krojone bardzo cienko, a nie...
Przepisy z bloga
Dostałam w prezencie od synka kociołek i szukałam... ⇖ 1572
Domowy keczup? Proszę bardzo!fot. przychodzibabapl1 litr... ⇖ 496
Nie ma nic lepszego, niż zajrzeć zimą do spiżarni i... ⇖ 578
Zaskakujące połączenie pieczarek i surowej marchewki w... ⇖ 700
Klasyczny przegląd lodówki, lekkie, pyszne, zdrowe i bez... ⇖ 763