Kassler duszony z jarmużem i sokiem z pomarańczy. Jak polubić jarmuż?
Źródło: https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2017/02/kassler-duszony-z-jarmuzem-i-sokiem-z.html
Jarmuz ciagle jest na topie i nic dziwnego, pelen antoksydantow, prawdziwa skarbnica witamin i mineralow powinien znalezc sie w kazdej zdrowej diecie. To jedna z niewielu roslin w naszym klimacie, ktorej sezon przypada na czas zimy, dlatego tym bardziej warto go teraz wykorzystac.Jarmuz nie jest latwy w obsludze i ma lekko gorzkawy smak, zatem trudno go polubic. By byl smaczny, wymaga pewnych um...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 11
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 813
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 823
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 694
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 785
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 826
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 959
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 883
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 691
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 792
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1901
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1306
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 763
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 620
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 586
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 507
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































