Kasza jęczmienna (pęczak) ze szparagami - Pearl Barley With Asparagus - Orzo perlato agli asparagi
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/03/kasza-jeczmienna-peczak-ze-szparagami.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolskiWykonanie:Ugotować pierw oskrobane szparagi z marchewką na bulionie, później kaszę w wodzie po szparagach i marchwi, a w międzyczasie pokroić cebulę, wrzucić na podgrzaną patelnię i podsmażyć aż się lekko zrumieni i nabierze smaku. Wszystko delikatnie wymieszać, posolić do smaku. Podawać na ciepło (gdy...
Najnowsze przepisy
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 10
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 12
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 14
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 28
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 24
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 24
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 569
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 497
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 482
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 406
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 370
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 247
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 245









































