Kaszotto orkiszowe z soczewicą, tuńczykiem i czosnkiem niedźwiedzim - Bear Leek And Lentils Spelt Recipe - Farro risottato con lenticchie ed aglio orsino

#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolskiWykonanie:Soczewicę przeplukać i ugotować w osolonej wodzie.Kaszę przed gotowaniem zalać wodą i odstawić na kilka godzin. Ugotowaną wymieszać z ugotowaną soczewicą, podsmażoną cebulką z nóżką selera naciowego i marchewka pokrojoną na drobno. Całość okrasić tuńczykiem w oleju (najlepiej ze...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 7
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 18
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 16
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 13
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2107
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 323
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 273