Kiszony arbuz - Fermented Watermelon Recipe - Cocomero in salamoia
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2021/07/kiszony-arbuz-fermented-watermelon.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientiarbuz lub kawałki arbuza czy skórka/ watermelon pieces or peel/ cocomero a pezzi o solo la bucciaczosnek/ garlic/ agliokorzeń chrzanu/ horseradish/ radice di rafanodojrzały kwitnący koper/ mature dill flowering/ qualche gambo di aneto anche con il fioreświeże...
Najnowsze przepisy
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 7
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 6
Kruchutkie rogaliki orzechowe - ciasteczka idealne na Boże... ⇖ 10
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 12
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 11
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 363
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 273
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 227
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 215
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 177
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 159
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 75
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71









































