Kiszony arbuz - Fermented Watermelon Recipe - Cocomero in salamoia
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2021/07/kiszony-arbuz-fermented-watermelon.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientiarbuz lub kawałki arbuza czy skórka/ watermelon pieces or peel/ cocomero a pezzi o solo la bucciaczosnek/ garlic/ agliokorzeń chrzanu/ horseradish/ radice di rafanodojrzały kwitnący koper/ mature dill flowering/ qualche gambo di aneto anche con il fioreświeże...
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 14
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 17
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 19
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 20
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 355
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 261
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 205
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 173
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 168
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 149
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 68
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 64









































