Kiszony arbuz - Fermented Watermelon Recipe - Cocomero in salamoia
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2021/07/kiszony-arbuz-fermented-watermelon.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientiarbuz lub kawałki arbuza czy skórka/ watermelon pieces or peel/ cocomero a pezzi o solo la bucciaczosnek/ garlic/ agliokorzeń chrzanu/ horseradish/ radice di rafanodojrzały kwitnący koper/ mature dill flowering/ qualche gambo di aneto anche con il fioreświeże...
Najnowsze przepisy
Puszysty biszkopt i delikatny krem mascarpone Miękki... ⇖ 14
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 15
Kurczak z cebulką i papryką– aromatyczne danie, które... ⇖ 14
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 18
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3655
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2306
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1657
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 925
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 878
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 839
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 786









































