Kiszony arbuz - Fermented Watermelon Recipe - Cocomero in salamoia
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2021/07/kiszony-arbuz-fermented-watermelon.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredientiarbuz lub kawałki arbuza czy skórka/ watermelon pieces or peel/ cocomero a pezzi o solo la bucciaczosnek/ garlic/ agliokorzeń chrzanu/ horseradish/ radice di rafanodojrzały kwitnący koper/ mature dill flowering/ qualche gambo di aneto anche con il fioreświeże...
Najnowsze przepisy
Wiesz, dlaczego jedna kawa smakuje jak czekolada, a inna... ⇖ 6
Pierniczki jogurtowe to idealna propozycja dla wszystkich,... ⇖ 12
Pierogi z kapustą i grzybami to taki klasyk, którego nie... ⇖ 7
W prostocie siła!Klasyk w odcukrzonym wydaniuUprzejmie... ⇖ 17
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 12
Uwielbiam te pierniczki bez cukru! Są delikatne i kruche,... ⇖ 15
Witam Kochani! Kotlety z fileta są smaczne, ale mogą być... ⇖ 17
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 376
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 279
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 252
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 227
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 181
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 164
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 111
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 73









































