Mamy
230865 przepisów na
584 blogach.
Najnowsze przepisy
SERNIK Z DŻEMEM I CIASTEM KAKAOWYMDzień dobry. Zapraszam... ⇖ 4
Murzynek z truskawkamiUpieczemy ciasto bardzo popularne,... ⇖ 5
Sałatka ziemniaczana z sosem greckim Bardzo smaczna... ⇖ 6
Bardzo dobre dziadkowe ciasto, dziadkowe - bo mój Dziadek... ⇖ 7
Konfitura z czereśni bez cukru - Sweet Cherries Jam Sugar Free - Marmellata di ciliege senza zucchero
Polski:Wykonanie:Umyte dojrzałe, najlepiej słodkie i wypestkowane czereśnie smażymy na wolnym ogniu, często mieszamy, po czym robimy przerwę. Kolejnego dnia wznawiamy smażenie, tj. doprowadzamy do odparowania wody. Najlepiej gdy znów zrobimy przerwę i kontynuujemy trzeciego dnia. Gdy uznamy, że konsystencja nam odpowiada wlewamy do słoików (jeśli chcemy przechować na zimę,...