Konfitura z ognika szkarłatnego - Pyracantha (Firethorn) Jelly Recipe - Marmellata di bacche di agazzino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/10/konfitura-z-ognika-szkaratnego.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg owoców ognika szkarłatnego/ 35 oz firethorn fruit/ 1 chilo dibacche di agazzino300 gcukru// 10.5 ozsugar/ 300 g dizuccherożelatyna lub pektyna/ gelatin or pectin/ 1 foglio di colla di pescePolskiWykonanie: Owoce ognika zalać wodą i...
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 17
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 107
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 25
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 24
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 433
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 415
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 330
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 325
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 280
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 216
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 190
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 165
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 154
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 140









































