Konfitura z ognika szkarłatnego - Pyracantha (Firethorn) Jelly Recipe - Marmellata di bacche di agazzino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/10/konfitura-z-ognika-szkaratnego.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg owoców ognika szkarłatnego/ 35 oz firethorn fruit/ 1 chilo dibacche di agazzino300 gcukru// 10.5 ozsugar/ 300 g dizuccherożelatyna lub pektyna/ gelatin or pectin/ 1 foglio di colla di pescePolskiWykonanie: Owoce ognika zalać wodą i...
Najnowsze przepisy
Chcesz, żeby pizza z domowego piekarnika miała chrupki... ⇖ 4
Latem popularność lodów świderków znacznie wzrasta,... ⇖ 6
Są takie wypieki, które potrafią poprawić humor już... ⇖ 11
Śledzie po sułtańsku – słodko-kwaśne, z rodzynkami i... ⇖ 14
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 22
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 16
Polędwiczka wieprzowa to jedno z najszlachetniejszych... ⇖ 14
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 22
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 172
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 504
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 360
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 349
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 312
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 305
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 191
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 181









































