Konfitura z ognika szkarłatnego - Pyracantha (Firethorn) Jelly Recipe - Marmellata di bacche di agazzino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/10/konfitura-z-ognika-szkaratnego.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg owoców ognika szkarłatnego/ 35 oz firethorn fruit/ 1 chilo dibacche di agazzino300 gcukru// 10.5 ozsugar/ 300 g dizuccherożelatyna lub pektyna/ gelatin or pectin/ 1 foglio di colla di pescePolskiWykonanie: Owoce ognika zalać wodą i...
Najnowsze przepisy
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 15
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 8
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 25
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 25
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 25
Jedne z moich ulubionych ciasteczek z lukrem i kremem... ⇖ 25
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1623
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 665
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 559
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 513
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 464
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 463
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 436
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 427









































