Konfitura z ognika szkarłatnego - Pyracantha (Firethorn) Jelly Recipe - Marmellata di bacche di agazzino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/10/konfitura-z-ognika-szkaratnego.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg owoców ognika szkarłatnego/ 35 oz firethorn fruit/ 1 chilo dibacche di agazzino300 gcukru// 10.5 ozsugar/ 300 g dizuccherożelatyna lub pektyna/ gelatin or pectin/ 1 foglio di colla di pescePolskiWykonanie: Owoce ognika zalać wodą i...
Najnowsze przepisy
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 12
Przepis na wyjątkowe mini deserki na Boże Narodzenie!... ⇖ 8
Latem 2011 roku, podczas podróży przez stany północnego... ⇖ 11
Te babeczki pachną świętami jeszcze zanim wyjmiesz je z... ⇖ 17
Ta sałatka to klasyk na świątecznym stole, ale sprawdza... ⇖ 15
Uwielbiam zbierać grzyby, jednak zazwyczaj jedzenie ich... ⇖ 18
No tak nie byłabym sobą abym nie podzieliła się z wami... ⇖ 26
Mięciutkie Paluchy Pizzowe z Ciasta na Mini Burgery –... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 535
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 462
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 413
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 381
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 365
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 330
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 315
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 238
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 220
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 216









































