Konfitura z ognika szkarłatnego - Pyracantha (Firethorn) Jelly Recipe - Marmellata di bacche di agazzino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/10/konfitura-z-ognika-szkaratnego.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg owoców ognika szkarłatnego/ 35 oz firethorn fruit/ 1 chilo dibacche di agazzino300 gcukru// 10.5 ozsugar/ 300 g dizuccherożelatyna lub pektyna/ gelatin or pectin/ 1 foglio di colla di pescePolskiWykonanie: Owoce ognika zalać wodą i...
Najnowsze przepisy
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 8
Zimą ogród zamienia się szkicownik natury. Konary drzew... ⇖ 7
Wiesz, dlaczego jedna kawa smakuje jak czekolada, a inna... ⇖ 11
Pierniczki jogurtowe to idealna propozycja dla wszystkich,... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 383
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 282
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 262
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 230
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 181
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 166
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 127
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 74









































