Konfitura z ognika szkarłatnego - Pyracantha (Firethorn) Jelly Recipe - Marmellata di bacche di agazzino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/10/konfitura-z-ognika-szkaratnego.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg owoców ognika szkarłatnego/ 35 oz firethorn fruit/ 1 chilo dibacche di agazzino300 gcukru// 10.5 ozsugar/ 300 g dizuccherożelatyna lub pektyna/ gelatin or pectin/ 1 foglio di colla di pescePolskiWykonanie: Owoce ognika zalać wodą i...
Najnowsze przepisy
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem... ⇖ 7
Kurczak pieczony z pomarańczami – soczysty, aromatyczny... ⇖ 13
Rate this post Szynka miodowa z indyka na kanapki... ⇖ 16
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 32
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 24
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1480
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 655
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 575
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 547
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 501
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 451
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 448
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 429
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 338









































