Konfitura z ognika szkarłatnego - Pyracantha (Firethorn) Jelly Recipe - Marmellata di bacche di agazzino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/10/konfitura-z-ognika-szkaratnego.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg owoców ognika szkarłatnego/ 35 oz firethorn fruit/ 1 chilo dibacche di agazzino300 gcukru// 10.5 ozsugar/ 300 g dizuccherożelatyna lub pektyna/ gelatin or pectin/ 1 foglio di colla di pescePolskiWykonanie: Owoce ognika zalać wodą i...
Najnowsze przepisy
Te babeczki pachną świętami jeszcze zanim wyjmiesz je z... ⇖ 11
Ta sałatka to klasyk na świątecznym stole, ale sprawdza... ⇖ 10
Uwielbiam zbierać grzyby, jednak zazwyczaj jedzenie ich... ⇖ 8
No tak nie byłabym sobą abym nie podzieliła się z wami... ⇖ 22
Mięciutkie Paluchy Pizzowe z Ciasta na Mini Burgery –... ⇖ 24
Kurczak w miodzie i sezamie to pomysł na szybkie danie,... ⇖ 17
Prosta, a jednocześnie pełna smaku! Sałatka z jajkiem i... ⇖ 23
Jeśli tak jak ja lubisz czasem przełamać klasyczne smaki... ⇖ 26
Kajzerki zapiekane z tuńczykiem i warzywami – prosty... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 529
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 462
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 408
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 379
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 362
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 322
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 313
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 238
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 218
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 214









































