Konfitura z ognika szkarłatnego - Pyracantha (Firethorn) Jelly Recipe - Marmellata di bacche di agazzino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/10/konfitura-z-ognika-szkaratnego.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg owoców ognika szkarłatnego/ 35 oz firethorn fruit/ 1 chilo dibacche di agazzino300 gcukru// 10.5 ozsugar/ 300 g dizuccherożelatyna lub pektyna/ gelatin or pectin/ 1 foglio di colla di pescePolskiWykonanie: Owoce ognika zalać wodą i...
Najnowsze przepisy
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 3
Jedne z moich ulubionych ciasteczek z lukrem i kremem... ⇖ 10
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 18
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 20
Pyszna i prosta choinka. To ratunek na szybko, by coś... ⇖ 24
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem... ⇖ 28
Kurczak pieczony z pomarańczami – soczysty, aromatyczny... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1590
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 663
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 582
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 556
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 511
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 463
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 460
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 434
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 353









































