Konfitura z ognika szkarłatnego - Pyracantha (Firethorn) Jelly Recipe - Marmellata di bacche di agazzino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/10/konfitura-z-ognika-szkaratnego.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:1 kg owoców ognika szkarłatnego/ 35 oz firethorn fruit/ 1 chilo dibacche di agazzino300 gcukru// 10.5 ozsugar/ 300 g dizuccherożelatyna lub pektyna/ gelatin or pectin/ 1 foglio di colla di pescePolskiWykonanie: Owoce ognika zalać wodą i...
Najnowsze przepisy
Rurki z kremem Kinder to przepis, który smakiem przenosi... ⇖ 4
20.12.2025 Magda Śledzie z grzybami i pieczoną papryką... ⇖ 6
Zapraszam Was dziś na przepyszne ciasto makowe z kremem... ⇖ 19
Zupa rybna z łososiem i krewetkami pachnie fenkułem,... ⇖ 12
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki... ⇖ 18
Inlagd sill, czyli śledzie marynowane po szwedzku w sosie... ⇖ 11
Sernik Harataniec to wyjątkowe ciasto, które idealnie... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2553
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2075
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1419
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 833
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 739
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 671
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 639
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 632









































