Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 6
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 9
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z owocami Czekoladowe... ⇖ 7
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 8
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 8
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 7
Wprowadzenie do Ciasta Orzechowego z Kremem Budyniowym... ⇖ 10
Konfitura z rabarbaru

Letni sezon zawsze wykorzystuję na zrobienie zapasów do spiżarki, tak aby w zimie niczego nie zabrakło. Ten pyszny dżem przechowuje się świetnie przez całą zimę a do tego jest banalnie prosty w wykonaniu.Składniki:1300 g rabarbaru ( po obraniu i umyciu)750 g truskawek2 konfiturexy / żel-fixy (każdy na 1 kg owoców)1.5 szklanki cukruWykonanie:Rabarbar kroję na małe kawałki....
Przepisy z bloga
Letni sezon zawsze wykorzystuję na zrobienie zapasów do... ⇖ 824
Makaron z truskawkami to najszybszy obiad na świecie. W... ⇖ 902
W sezonie wiosenno - letnim królują w moim domu szybkie i... ⇖ 1029
Przepis na te pyszne kotleciki dostałam od wnuczki. Byłam... ⇖ 2589
Na piątkowy obiad uwielbiam robić kotlety ziemniaczane.... ⇖ 773
Kiedy za oknem zimno a moja rodzina ma ochotę na coś... ⇖ 824
Moje wnuki uwielbiają domowe ciasto drożdżowe mojej... ⇖ 822
Ten przepis dostałam od swojej córki. Byłam sceptycznie... ⇖ 812
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1751
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 883
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459