Konfitura z żurawiny - Cranberry Jam - Confettura di mortella di palude
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2016/11/konfitura-z-zurawiny-ceanberry-jam.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie: Na słoik konfitury: 400 g żurawiny zasypać ok 150-200 g cukru (nierafinowanego) i zostawić na noc. Nazajutrz usmażyć żurawinę do uzyskania konsystencji konfitury (aż woda odparuje). Można smażyć wraz z pokrojonymi jabłkami, lub po usmażeniu wymieszać z powidłami jabłkowymi. Przechowywać w...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 13
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 9
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 14
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 21
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 394
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 301
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 291
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 235
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 188
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 171
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 145
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 83









































