Konfitura z żurawiny - Cranberry Jam - Confettura di mortella di palude

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie: Na słoik konfitury: 400 g żurawiny zasypać ok 150-200 g cukru (nierafinowanego) i zostawić na noc. Nazajutrz usmażyć żurawinę do uzyskania konsystencji konfitury (aż woda odparuje). Można smażyć wraz z pokrojonymi jabłkami, lub po usmażeniu wymieszać z powidłami jabłkowymi. Przechowywać w...
Najnowsze przepisy
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące... ⇖ 3
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 6
Fit Bajgle (domowe) – śniadaniowy hit!Masz ochotę na... ⇖ 9
CIASTECZKA Z KAJMAKIEM I ORZECHAMIDzień dobry. Mam dla... ⇖ 12
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 13
Proste i wilgotne ciasto jogurtowe ze śliwkami. Niezawodny... ⇖ 15
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 18
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2026
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 297
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 285
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 253
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 243
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 206