Konfitura z żurawiny - Cranberry Jam - Confettura di mortella di palude
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2016/11/konfitura-z-zurawiny-ceanberry-jam.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie: Na słoik konfitury: 400 g żurawiny zasypać ok 150-200 g cukru (nierafinowanego) i zostawić na noc. Nazajutrz usmażyć żurawinę do uzyskania konsystencji konfitury (aż woda odparuje). Można smażyć wraz z pokrojonymi jabłkami, lub po usmażeniu wymieszać z powidłami jabłkowymi. Przechowywać w...
Najnowsze przepisy
„Wiesz, co zabija dobre śniadanie? Rutyna. Kiedy rano... ⇖ 9
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 15
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 23
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 95
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 18
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 19
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2057
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1129
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 961
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 878
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 854
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 538









































