Konfitura z żurawiny - Cranberry Jam - Confettura di mortella di palude
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2016/11/konfitura-z-zurawiny-ceanberry-jam.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie: Na słoik konfitury: 400 g żurawiny zasypać ok 150-200 g cukru (nierafinowanego) i zostawić na noc. Nazajutrz usmażyć żurawinę do uzyskania konsystencji konfitury (aż woda odparuje). Można smażyć wraz z pokrojonymi jabłkami, lub po usmażeniu wymieszać z powidłami jabłkowymi. Przechowywać w...
Najnowsze przepisy
No tak nie byłabym sobą abym nie podzieliła się z wami... ⇖ 20
Mięciutkie Paluchy Pizzowe z Ciasta na Mini Burgery –... ⇖ 14
Kurczak w miodzie i sezamie to pomysł na szybkie danie,... ⇖ 16
Prosta, a jednocześnie pełna smaku! Sałatka z jajkiem i... ⇖ 22
Jeśli tak jak ja lubisz czasem przełamać klasyczne smaki... ⇖ 26
Kajzerki zapiekane z tuńczykiem i warzywami – prosty... ⇖ 15
Chcesz, żeby pizza z domowego piekarnika miała chrupki... ⇖ 14
Latem popularność lodów świderków znacznie wzrasta,... ⇖ 12
Są takie wypieki, które potrafią poprawić humor już... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 523
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 457
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 395
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 374
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 361
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 313
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 310
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 238
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 216
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 207









































