Konfitura z żurawiny - Cranberry Jam - Confettura di mortella di palude
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2016/11/konfitura-z-zurawiny-ceanberry-jam.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolskiWykonanie: Na słoik konfitury: 400 g żurawiny zasypać ok 150-200 g cukru (nierafinowanego) i zostawić na noc. Nazajutrz usmażyć żurawinę do uzyskania konsystencji konfitury (aż woda odparuje). Można smażyć wraz z pokrojonymi jabłkami, lub po usmażeniu wymieszać z powidłami jabłkowymi. Przechowywać w...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 17
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 17
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 18
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 17
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 18
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 584
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 513
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 489
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 386
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 378
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 261
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 261
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 255









































