Kotleciki z czerwonej soczewicy i płatków ryżowych z pieczonymi ziemniaczkami i sałatką z ogórka w sosie miętowym
Źródło: http://mojamamagotujeibloguje.blogspot.com/2020/09/kotleciki-z-czerwonej-soczewicy-i.html
Większość ze strączków, które używamy w naszej kuchni należy przed gotowaniem namoczyć, następnie wodę wylać i ugotować je w świeżej. Po co? Żeby skrócić czas ich gotowania. O ile można by przypuszczać, że czas namaczania zależy od wielkości naszego strączka, to nic bardziej mylnego. Sprawą kluczową jest grubość skórki. I tak-...
Najnowsze przepisy
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 8
Przepis na wilgotne ciasto z jabłkami, twarożkiem i... ⇖ 8
Kiedy byłem w trasie przez Mazury, zatrzymałem się na... ⇖ 11
Szybkie Fit Pierniczki bez Leżakowania(*SERIA FIT*)Te... ⇖ 11
Fit Ciasteczka Pumpkin Spice do Drewnianych Foremek(*SERIA... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepis iscie sezonowy, pachnacy wiosna i budzacym sie do... ⇖ 923
W koncu przyszla! Dlugo wyczekiwana i wygladana. Soczyscie... ⇖ 780
Wracamy z nowymi pomyslami, nowymi smakami i jeszcze... ⇖ 894
Wyjatkowy pomysl na obiad lub pozywny posilek do lunchbox... ⇖ 923
Upaly poki co, nie daja nam od siebie odpoczac. Moja Mama... ⇖ 817
Lato w pelni, dzisiaj propozycja na szybki i pozywny obiad... ⇖ 1077
Śniadanie to podstawowy posilek dnia. Co jesc na sniadanie... ⇖ 903
Postanowienia noworoczne moga byc rozne. Kiedy 1 stycznia... ⇖ 1070
Jak prawidlowo ugotowac kasze jaglana, tak aby nie byla... ⇖ 1284
Za oknem w koncu troche sniegu. Jest bialo i mrozno, a... ⇖ 1262
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 40
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 38
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 34
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 26






































