Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 31
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 58
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 71
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 33
Kotleciki z piersi z kurczaka - Cutlets from chicken breasts - Cotolette di petto di pollo
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/ Ingredienti250 g piersi z kurczaka/250 g chicken breast/ 250 g di petto di pollo1 jajko/ 1 egg/ 1 uovo6 łyżeczek mąki pszennej/ 6 teaspoonfuls plain white flour/ 6 cucchiaini di farina 0 oppure 006 łyżek bułki tartej/ 6 spoons breadcrumbs/ 6 cucchiai di pangrattatoolej do...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3971
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3507
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2257
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1458
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 946
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 827
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 808