krem ala Ferrero Rocher
Źródło: https://domowetorty.com/krem-ala-ferrero-rocher/
Krem ala Ferrero Rocher, to pyszne polaczenie orzechowej nuty z czekoladowo – smietankowym smakiem. Jego gesta konsystencja sprawia, ze idealnie nadaje sie do tworzenia deserow i kremowych zdobien (np. do zdobienia muffinek), jednoczesnie latwo sie rozsmarowuje, wiec jest swietny do przekladania tortowych blatow czy ciast. To wlasnie ten krem wykorzystalam przy tworzeniu tortu ala Ferrero ...
Najnowsze przepisy
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 22
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 20
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 31
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 21
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Nasz tort czekoladowy jest jednym z ulubionych dziecięcych... ⇖ 34
Nie wszyscy mamy szczęście oglądać puszysty śnieg za... ⇖ 26
Idealny i pyszny krem, który może mieć wiele smacznych... ⇖ 30
Pięknie wyrastające, wyjątkowo pulchne (zwłaszcza jak... ⇖ 802
Ciasto Pychotka (Pani Walewska), czyli pyszne połączenie... ⇖ 613
Nie jest tajemnicą, że najlepszy smakowo i jakościowo... ⇖ 632
Krem ala Ferrero Rocher, to pyszne polaczenie orzechowej... ⇖ 827
Tort ala Prince Polo jest wyjatkowy pod wieloma wzgledami.... ⇖ 1567
Cukrowe rozyczki sa slodka ozdoba, dodajaca slodkim dzielom... ⇖ 749
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1779
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1138
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 695
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 610
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 596
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 578
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 558
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 482
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 478
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 460









































