Krem maślany na bezie szwajcarskiej.
Źródło: https://smartbake.pl/krem-maslany-na-bezie-szwajcarskiej/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=krem-maslany-na-bezie-szwajcarskiej
Krem maślany na bezie szwajcarskiej nadaje się doskonale jako delikatne wypełnienie tortu, a także jako tynk pod masę cukrową. Jego zastosowanie jest bardzo uniwersalne. Ozdoby wykonane z tego kremu utrzymują swój kształt i konsystencję. Według TheCakeBlog krem maślany na bezie szwajcarskiej można przechowywać w temperaturze pokojowej do 48h, w lodówce do 2 tygodni, a zamrożony...
Najnowsze przepisy
Wyobraź sobie poranek bez konieczności dotykania brudnymi... ⇖ 4
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 9
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 343
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 330
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 896
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 868
Tort owocowy z topperem powstał z okazji dnia dziecka. W... ⇖ 905
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2111
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 892
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 878
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 636









































