Krem maślany na bezie szwajcarskiej.
Źródło: https://smartbake.pl/krem-maslany-na-bezie-szwajcarskiej/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=krem-maslany-na-bezie-szwajcarskiej
Krem maślany na bezie szwajcarskiej nadaje się doskonale jako delikatne wypełnienie tortu, a także jako tynk pod masę cukrową. Jego zastosowanie jest bardzo uniwersalne. Ozdoby wykonane z tego kremu utrzymują swój kształt i konsystencję. Według TheCakeBlog krem maślany na bezie szwajcarskiej można przechowywać w temperaturze pokojowej do 48h, w lodówce do 2 tygodni, a zamrożony...
Najnowsze przepisy
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 23
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 337
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 327
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 880
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 855
Tort owocowy z topperem powstał z okazji dnia dziecka. W... ⇖ 896
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 796
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 722
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 672
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 406
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 323
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 312









































