Krem maślany na bezie szwajcarskiej.

Krem maślany na bezie szwajcarskiej nadaje się doskonale jako delikatne wypełnienie tortu, a także jako tynk pod masę cukrową. Jego zastosowanie jest bardzo uniwersalne. Ozdoby wykonane z tego kremu utrzymują swój kształt i konsystencję. Według TheCakeBlog krem maślany na bezie szwajcarskiej można przechowywać w temperaturze pokojowej do 48h, w lodówce do 2 tygodni, a zamrożony...
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 16
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 11
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 18
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 850
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 300
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 818
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 306
Tort owocowy z topperem powstał z okazji dnia dziecka. W... ⇖ 861
Krem z białej czekolady to świetny dodatek do tortów i... ⇖ 791
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2090
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 319
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 306
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 269