Krewetki i kalmary duszone w mleczku kokosowym z porem i pędami bambusa
Źródło: http://www.smakiarmine.pl/owoce-morza/krewetki-i-kalmary-duszone-w-mleczku-kokosowym-z-porem-i-pedami-bambusa/
Uwielbiam krewetki w każdej postaci. Ostatnio połączyłam je z kalmarami, porem i pędami bambusa, dodałam mleczko kokosowe i wyszło przepysznie. Z pewnością będzie to jeden z ulubionych, wymyślonych przeze mnie... [Continue Reading] Artykuł Krewetki i kalmary duszone w mleczku kokosowym z porem i pędami bambusa pochodzi z serwisu Kulinarne życie Armine.
Najnowsze przepisy
Zlewozmywak stalowy może być nie tylko praktyczny, ale... ⇖ 6
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 17
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 13
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 27
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Uwielbiam takie proste przepisy, które nie wymagają zbyt... ⇖ 23
Pierś z kurczaka w cieście francuskim to bardzo szybkie,... ⇖ 29
Te bułeczki są przepyszne! Uwielbiam ciasto z dodatkiem... ⇖ 33
Przyrządzenie tej potrawy zajmie Wam naprawdę niewiele... ⇖ 796
Te bułeczki są przepyszne! Uwielbiam ciasto z dodatkiem... ⇖ 894
Bardzo lubię kotlety pieczone i szczerze mówiąc ostatnio... ⇖ 869
Pierś z kurczaka w cieście francuskim to bardzo szybkie,... ⇖ 865
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 554
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 461
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 359
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 225









































