Najnowsze przepisy
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 17
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 15
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 21
Szklanka (250ml) surowej kaszy jaglanej waży około 180... ⇖ 18
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 54
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 57
Kuchnia tatarska - bakla

Zapraszam na baklę - smaczne danie z kuchni tatarskiej.Bakla to danie z fasolki szparagowej, zwanej przez Tatarów jeszył bakla. Może być podane z mięsem (jak w przepisie poniżej), ale można je pominąć. Ma ono korzenie śródziemnomorskie.SKŁADNIKI:- 500 gr zielonej fasolki szparagowej- 200 gr mielonej wołowiny- 1 lub 2 pomidory- 1 cebula- 3 ząbki czosnku- 300 ml wody- 1 łyżka...
Przepisy z bloga
Zapraszam na kolejną książkową propozycję prezentu... ⇖ 92
Propozycja pięciu najlepszych pomysłów na prezent... ⇖ 243
Świetny zestaw klocków Lego dla całej rodziny!Klocki... ⇖ 257
Zapraszam na intrygującą pozycję czytelniczą idealną... ⇖ 263
Zapraszam na prosty i szybki przepis na pierniczki.Proste i... ⇖ 352
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3316
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1819
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1233
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1232
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1098
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 931
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 763
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 721
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 621
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 603