Najnowsze przepisy
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 13
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 20
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 23
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 19
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 18
Surówka z selera i marchewki do obiaduEkspresowa surówka... ⇖ 26
Kurczak, groszek, makaron
Czy tez tak macie, ze pomimo otwartosci na kuchenne nowosci, pewne smaki po prostu z automatu przypisujecie danemu rodzajowi potraw lub wrecz konkretnemu daniu? Ja i owszem i niektorych skojarzen niezwykle trudno mi sie pozbyc. Choc moze nie o samo pozbycie tutaj chodzi, a o probowanie danego skladnika w innej odslonie. Takim zakletym produktem jest dla mnie mieta. Zawsze do herbaty, do deseru. Na...
Przepisy z bloga
W tym roku wiosna nas rozpieszcza. Chyba w wiekszosci kraju... ⇖ 720
Czesc rodzinki baluje w Hiszpanii, a mnie w domu skreca.... ⇖ 656
Dzisiaj propozycja makaronu, ktory moze byc calkowicie... ⇖ 677
Dodatek ziol innych niz mieta do slodkosci dlugo wydawal mi... ⇖ 673
Rozmaryn, to jedno z moich ulubionych ziol. Trzeba z nim... ⇖ 665
W dzisiejszej recepturze przemycam skladnik, ktorego uzylam... ⇖ 650
Nie wiem, czy moj przepis to klasyczna wersja tego dania,... ⇖ 731