Kurczak w sosie musztardowym z cydrem – Poulet à la briarde

Miękkie mięso kurczaka zanurzone w ostro-kwaskowym sosie bazującym na śmietanie - czego więcej chcieć od obiadu? Continue reading » Artykuł Kurczak w sosie musztardowym z cydrem – Poulet à la briarde pochodzi z serwisu Najsmaczniejszy Blog.
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 11
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Restauracja Mama Thai jest małym lokalem typu street food... ⇖ 41
Polskie suchary wojskowe są składnikiem polskich racji od... ⇖ 31
Restauracja Mr Spiros Taverna w Bensites na Korfu to... ⇖ 36
Restauracja Falconera znajduje się w centrum miejscowości... ⇖ 29
Restauracja Roussos w Kavos na greckiej wyspie Korfu była... ⇖ 33
Turecka przystawka Pasha to danie bardzo proste, a... ⇖ 487
Szparagi z sosem serowo-pieprzowym to moja propozycja na... ⇖ 589
Przekąski z owadów i w ogóle dania zawierające owady... ⇖ 1353
Miękkie mięso kurczaka zanurzone w ostro-kwaskowym sosie... ⇖ 731
Śledzie curry (karrysild) to klasyka duńskiej kuchni,... ⇖ 783
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 272
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 260