Najnowsze przepisy
Ten przepis na zawijany chleb z przecierem pomidorowym i... ⇖ 5
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami... ⇖ 6
Dorsz w sosie koperkowym to idealny pomysł na danie,... ⇖ 14
Kurczak wędzony
Do wędzenia nadaje się każdy ładny duży kurczak, ale także same udka czy pierś ze skórą. Mięso należy dobrze oczyścić ze zbędnego tłuszczu, tuszkom obciąć szyjki, kuperki itp. Ilość zalewy do peklowania zależna jest oczywiście od ilości mięsa jakie peklujemy.Przyjmujemy, że na1 kg mięsa potrzeba ok. 20 gram peklosoli i ok. 0,50 l wody.Wodę gotujemy z...
Przepisy z bloga
Dostałam w prezencie od synka kociołek i szukałam... ⇖ 1576
Domowy keczup? Proszę bardzo!fot. przychodzibabapl1 litr... ⇖ 498
Nie ma nic lepszego, niż zajrzeć zimą do spiżarni i... ⇖ 580
Zaskakujące połączenie pieczarek i surowej marchewki w... ⇖ 703
Klasyczny przegląd lodówki, lekkie, pyszne, zdrowe i bez... ⇖ 766