Najnowsze przepisy
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 7
Na blogu był już przepis na ciasteczka z samego masła... ⇖ 10
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 35
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 42
Kurczak wędzony
Do wędzenia nadaje się każdy ładny duży kurczak, ale także same udka czy pierś ze skórą. Mięso należy dobrze oczyścić ze zbędnego tłuszczu, tuszkom obciąć szyjki, kuperki itp. Ilość zalewy do peklowania zależna jest oczywiście od ilości mięsa jakie peklujemy.Przyjmujemy, że na1 kg mięsa potrzeba ok. 20 gram peklosoli i ok. 0,50 l wody.Wodę gotujemy z...
Przepisy z bloga
Dostałam w prezencie od synka kociołek i szukałam... ⇖ 1727
Domowy keczup? Proszę bardzo!fot. przychodzibabapl1 litr... ⇖ 586
Nie ma nic lepszego, niż zajrzeć zimą do spiżarni i... ⇖ 682
Zaskakujące połączenie pieczarek i surowej marchewki w... ⇖ 822
Klasyczny przegląd lodówki, lekkie, pyszne, zdrowe i bez... ⇖ 875
fot. Anna TrzciańskaCzasem nie mogę patrzeć na mięcho... ⇖ 596
W pewnym wieku okazuje się, że jednak nasz organizm ma... ⇖ 1396
Czyszczenie zamrażarki czasem przynosi ciekawe efekty ????... ⇖ 639
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3448
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3317
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 757
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 743
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 727
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 664