Najnowsze przepisy
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 20
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 18
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 17
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 28
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 23
Kurczak wędzony

Do wędzenia nadaje się każdy ładny duży kurczak, ale także same udka czy pierś ze skórą. Mięso należy dobrze oczyścić ze zbędnego tłuszczu, tuszkom obciąć szyjki, kuperki itp. Ilość zalewy do peklowania zależna jest oczywiście od ilości mięsa jakie peklujemy.Przyjmujemy, że na1 kg mięsa potrzeba ok. 20 gram peklosoli i ok. 0,50 l wody.Wodę gotujemy z...
Przepisy z bloga
Dostałam w prezencie od synka kociołek i szukałam... ⇖ 1855
Domowy keczup? Proszę bardzo!fot. przychodzibabapl1 litr... ⇖ 659
Nie ma nic lepszego, niż zajrzeć zimą do spiżarni i... ⇖ 767
Zaskakujące połączenie pieczarek i surowej marchewki w... ⇖ 920
Klasyczny przegląd lodówki, lekkie, pyszne, zdrowe i bez... ⇖ 962
fot. Anna TrzciańskaCzasem nie mogę patrzeć na mięcho... ⇖ 682
W pewnym wieku okazuje się, że jednak nasz organizm ma... ⇖ 1517
Czyszczenie zamrażarki czasem przynosi ciekawe efekty ????... ⇖ 722
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 145
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 55
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 43
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 41
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 37
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 28
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 27